Ga naar hoofdinhoud

Hoe gebruik je de Danger Zone

De Danger Zone bevat krachtige tools waarmee je specifieke onderdelen van je StoreLinkr-project kunt resetten. Deze acties worden meestal gebruikt wanneer je grote wijzigingen aanbrengt in je winkelstructuur of opnieuw begint met een nieuwe integratie.

waarschuwing

Wees voorzichtig! De meeste acties in deze sectie zijn permanent en kunnen niet ongedaan worden gemaakt. Lees de beschrijvingen altijd zorgvuldig door voordat je een reset uitvoert.

Naar de tools gaan

Ga naar Settings > Danger Zone. Om onbedoelde wijzigingen te voorkomen, moet je eerst de schakelaar Accept Risk op "Yes" zetten.

Beschikbare resetacties

Reset Product Sync Data

Wist de interne registratie van wanneer producten voor het laatst zijn gesynchroniseerd. Hierdoor gaat StoreLinkr je hele catalogus opnieuw beoordelen en mogelijk opnieuw exporteren tijdens de volgende taakuitvoering.

Reset Remote IDs (Export Reset)

StoreLinkr houdt producten op je verkoopkanalen bij met "Remote IDs". Als je deze reset, verbreek je de koppeling tussen StoreLinkr en je externe producten.

  • Use Case: Gebruik dit als je handmatig producten in je winkel hebt verwijderd en wilt dat StoreLinkr ze opnieuw aanmaakt.

Reset Exported Remote Image Data

Wist de registratie van welke afbeeldingen al naar je verkoopkanalen zijn geüpload. Hierdoor wordt StoreLinkr gedwongen alle productafbeeldingen opnieuw te uploaden.

Delete Product Snapshot Cache

StoreLinkr slaat "snapshots" van je productdata op om de prestaties te verbeteren. Als je deze cache verwijdert, bouwt het systeem je productoverzichten helemaal opnieuw op met de meest actuele databasegegevens.

Reset Custom Sales Prices

Als je handmatig prijzen hebt overschreven voor specifieke producten, wist deze actie die aangepaste waarden en zet alle items terug naar hun berekende/geïmporteerde verkoopprijzen.

Catalogus leegmaken

Verwijdert elk product in dit project. Producten die al geëxporteerd waren, worden eerst teruggetrokken bij je webshop en bij elke marketplace waarop ze staan, zodat je geen verweesde listings achterlaat op Bol, Kaufland of Books in Belgium.

  • Wanneer gebruik je dit: opnieuw beginnen nadat een eerste import misging, bijvoorbeeld omdat de verkeerde kolommen gekoppeld waren of prijzen als 0,00 binnenkwamen.
  • De catalogus wordt in batches op de achtergrond verwerkt, dus bij een grote catalogus duurt het even voordat alles weg is.
  • Producten worden niet verwijderd bij het systeem waar ze vandaan geïmporteerd zijn. StoreLinkr haalt alleen weg wat het zelf gepubliceerd heeft.

Opzeggen

Als je je StoreLinkr-project wilt beëindigen:

  1. Ga naar de Danger Zone.
  2. Klik op Unsubscribe Project.
  3. Volg de instructies om de opzegging af te ronden.
info

Voor algemene account- en factuurinformatie, zie de handleiding Subscription.